Επισκευές & Ανακατασκευές

Στην Oceania Yachting αναλαμβάνουμε σημαντικές μετασκευές και επισκευές σκαφών. Λειτουργούμε σε δικό μας πιστοποιημένο μηχανουργείο από την LLOYD’S REGISTER με ISO 9001. Αποτελούμαστε από μια έμπειρη επίλεκτη ομάδα επαγγελματιών που περιλαμβάνει μηχανικούς, riggers, Ειδικούς στους Αυτοματισμούς, Επιπλοποιούς και Ηλεκτρολόγους.


Η ομάδα μας παρέχει μια one-stop-shop επιλογή για την μετασκευή και επισκευή των yacht. Το Ευέλικτο προσωπικό μας εργάζεται αποκλειστικά για γιοτ και παρέχει απρόσκοπτες και χωρίς προβλήματα ολοκληρωμένες λύσεις σε εργασίες στα περισσότερα γιοτ που σχετίζονται με χάλυβα και κράμα, σωληνώσεις, υδραυλικά συστήματα ισχύος, ανοξείδωτο χάλυβα, διαρθρωτικές ξυλουργικές εργασίες, καταστρώματα, μόνωση, επιπλοποιίας & κουφώματα, καλωδίωση , ηλεκτρικών πινάκων αυτοματισμού & & υαλοπινάκων.
Πέραν των ανωτέρω υπηρεσιών που λειτουργούν στο μηχανουργείο μας, έχουμε μια επίλεκτη ομάδα συνεργατών που παρέχουν πρόσθετες εργασίες, όπως η μόνωση, υφάσματα και μαλακό κάλυμμα, χαλιά, HVAC, AV κ.λπ.


Οι συνεργάτες μας εργάζονται με τις ομάδες μας σε τακτική βάση , εξαλείφοντας τις συγκρούσεις και τις καθυστερήσεις, ενώ οι ιδιοκτήτες ωφελούνται από ένα ενιαίο σημείο επαφής, καθώς και των απλουστευμένων εκθέσεων και την τιμολόγηση με οικονομικά αποδοτικό αποτέλεσμα.